uzunerbanner

DEMİRDÖKÜM YETKİLİ SERVİS

demirdokum

Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Etiket Bulutu
Anket

AÇILIŞ

Uzuner Isıtma’ya görkemli açılış

Demirdöküm Yetkili Servisi olarak hizmet verecek olan Ali Uzuner’e ait Uzuner Isıtma ve Soğutma Sistemleri görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi

 

İş adamı Ali Uzuner’e ait Uzuner Isıtma ve Soğutma Sistemleri, Demirdöküm yetkili servisi olarak Osman Yılmaz Mahallesi, İlyas Uzuner Caddesi, 607 Sokak’taki yerinde hizmete girdi. İşyerinin açılışına Gebze Kaymakamvekili ve Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Demirdöküm Genel Müdürü Christoph M. Grosser, Genel Müdür yardımcısı Erdem Ertuna, Servis Direktörü Aykut Babila, Servis Müdürü Fuat Hamoğlu, İstanbul Bölge Müdürü Ferhat Yerebakan, iş adamları İhsan Kartal, Necdet Kocaoğlu, Ali Kuzu, Kazım Çelebi, Hasan Atmaca, Hakan Çukuryurt, Musa Albayrak, Gökhan Doğan, Baki Ünal’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda konuk katıldı.

 

“Demirdöküm ilklere imza atıyor” 

 

İşletme sahibi Ali Uzuner ve işyeri çalışanları açılışa katılan tüm konuklar ile yakından ilgilenip güzel bir ev sahipliği sergiledi. Uzuner, Türkiye’nin ısıtma-soğutma sektörü lideri Demirdöküm’ün kuruluşunun 57’nci yılında yeniliklere ve ilklere imza atmaya devam ettiğini, Türkiye çapında sektörünün en yaygın servis ağına sahip Demirdöküm’ün satış sonrası hizmetlere getirdiği özgün hizmet modeliyle de sektördeki öncü rolünü sürdürdüğünü söyledi.

 

Kurdeleyi birlikte kestiler

 

Gebze Kaymakamvekili ve Darıca Kaymakamı Osman Ateş de kurdele kesimi öncesi yaptığı konuşmada Türkiye’nin en güvenilir markalarından Demirdöküm’ün hizmet ağını bu şekilde genişletmesinden ve Gebze bölgesinde de Uzuner Isıtma ve Soğutma Sistemleri aracılığı ile hizmetlerini sürdürecek olmasından mutluluk duyduğunu söyledi. İşyerinin açılış kurdelesi Kaymakam Ateş, Kartallar Isı’nın sahibi Demirdöküm Genel Müdürü Christoph M. Grosser, Ali Uzuner ve beraberindekiler tarafından hayırlı olsun dilekleriyle kesildi.

Haber tarihi: 31 / 03 / 2011
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Sonraki: DEMİRDÖKÜM








































PROTHERM

Site İçi Arama
Haber ve Duyurular
DEMİRDÖKÜM
Tarih: 13/12/2013
 DEMİRDÖKÜM VİP YETKİLİ SERVİSİ 0262 6449120 HİZMETİNİZDEYİZ!... Devamını oku...
AÇILIŞ
Tarih: 26/12/2013
Uzuner Isıtma’ya görkemli açılış Demirdöküm Yetkili Servisi olarak hi... Devamını oku...

   Tüm haberler
İstatistikler
Toplam: 82180
Aktif: 4
Bugün: 12
Dün: 42
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Türk Çözüm Web